sábado, 15 de diciembre de 2012

L'evolució de Josep Cuní

Josep Cuní, ha fet moltes activitats al llarg de la seva carrera. Va iniciar la seva carrera professional a la ràdio. Va treballar a Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa i Ràdio Barcelona.

Josep Cuní també va exercir com a professor a la Universitat Pompeu Fabra, i després va marxar sis mesos a Estats Units, i quan va tornar a Catalunya va fitxar per una altra emissora recentment fundada, COMRàdio. En aquesta va presentar el magazine matinal Els matins amb Josep Cuní durant quatre temporades. A l'estiu de 2000 Cuní va abandonar COMRàdio i es va traslladar amb el seu programa i el seu equip a una altra emissora acabada de néixer, Ona Catalana, on va romandre durant tres anys.

El 23 abril 2004 Cuní va començar a presentar un magazine informatiu per a la televisió pública catalana TV3, Els matins Els matins, on va romandre durant set temporades. Gràcies a aquest espai, va guanyar el Premi Ondas el 2005 en la categoria de "millor programa o millor tractament d'un esdeveniment"  i un Premi Micròfon d'Or al 2009. També ha presentat per a la mateixa cadena L'aventura quotidiana, i Coses que passen.

Al juny de 2011, Cuní va anunciar que abandonaria la direcció d'Els Matins per fitxar per la televisió privada 8tv, per al programa 8 al dia, un programa informatiu per les tardes. 

Gràcies a la trajectòria professional i a l’experiència, considerem a Josep Cuní un bon comunicador.


                           

Fonts consultades:
http://es.wikipedia.org/wiki/Josep_Cun%C3%AD
http://www.lavanguardia.com/comunicacion/20110909/54213237359/josep-cuni-vuelve-con-8-al-dia.html
http://www.lavanguardia.com/television/20110612/54169276308/en-8tv-intentaremos-jugar-mucho-mas-a-la-proximidad.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario