miércoles, 5 de diciembre de 2012

Josep Cuní als 'Matins de TV3'


Josep Cuní, per molts de nosaltres es conegut com a presentador dels matins de TV3. Actualment, ja no està treballant en aquet programa però considerem que va ser aquí un dels moments dels quals va marcar la seva trajectòria professional.

Amb el tancament de la vuitena temporada, “Els matins”, Josep Cuní confessà que li “ agradaria que la nova etapa fos tan rica i tan plena” com la que ha deixat enrere en aquet programa, però que sap que serà molt difícil.

‘Els matins’ va ser el programa líder en els matins de Catalunya, va ser un magazín pel qual han passat moltes cares però Josep, sempre seguia a peu de canó obrint dia a dia amb el ja famós: “ Bon dia Catalunya, són les vuit”

El presentador ha estat més de set anys “ al servei de la informació i de l’entreteniment en aquet programa.

Els matins, és un programa televisiu matinal informatiu de debat social i polític.
La intenció de Josep Cuní, era mantenir informat a l’espectador. Explicar què passa al nostre entorn i, sobretot, per què passa. Sempre ho feia des del màxim rigor i buscant tots els punt de vista sobre una mateix notícia.

Tot seguit vull compartir amb tots vosaltres una petita part d’una entrevista de Josep Cuní a Jordi Pujal que es va dur a terme als matins de TV3 el 02/12/2008.




No hay comentarios:

Publicar un comentario