lunes, 10 de diciembre de 2012

Catalunya planta cara a Wert

En el programa del dissabte dia 8 de desembre, al programa 8 al dia la consellera Rigau es va presentar al programa plantant cara al ministre d'educació, José Ignació Wert.
La reforma educativa que proposa el ministre ha topat amb bona part de Catalunya. La majoria dels partits polítics i tota la comunitat educativa han dit "no" a una proposta de reforma que el Govern central vol tirar endavant i que molts, no només Catalunya, ho volen eliminar. 
Durant aquesta setmana, Artur Mas, va reunir les forces polítiques i el consell escolar per fixar un front comú que planti cara a Wert, i que se n'adoni que el que esta intentant canviar, perjudicarà molt en la futura educació. 

Una de les frases que va dir el ministre i que ho trobareu en el vídeo que us he penjat a continuació és: " Quiero españolizar a los niños catalanes y que se sientan orgullosos de ser españoles y catalanes". El ministre després de dir això, ha vist com aquesta setmana la consellera Rigau s'aixecava de la taula davant la situació provocada per la seva proposta de reforma. Creuen que no es pot permetre fer aquesta proposta, ja que és un sentiment i ningú ens el pot canviar ni molt menys eliminar-lo. 

Aquesta proposta de llei de Wert afecta a la immersió lingüística catalana.

A continuació us deixo l'entrevista que en Cuní va fer a la consellera i que considero que és molt interessant que la veieu, ja que és l'actualitat d'avui en dia.  




No hay comentarios:

Publicar un comentario